All for Joomla All for Webmasters
single image

СЕМЕРИНГ-МГ ДООЕЛ извоз - увоз Скопје

Основана 0000 година. Почетоците се постепени но значителни, со оглед на специфичноста на материјалите и стоката која што ја нудиме. Постепеното запознавање на клиентите со разновидните можности кои ги имаат со примена на нашите материјали, не носи чекор напред. Секогаш се стремиме да ги задоволиме потребите на потрошувачите, изнаоѓајќи оптимално и евтино решение. Можеме да се пофалиме дека од отпочнувањето на фирмата па до денес, цените на материјалите постепено бележат намалувања, и во просек се намалени за преку 25%. Се со цел да се постигне меѓусебна доверба меѓу нас и нашите клиенти.


Повеќе информации     Контактирајте не!

Нашите Производи Продажба на микропореста гума и профили, инженерска пластика, гуменотехнички производи по најповолни цени и со највисок квалитет