All for Joomla All for Webmasters

Производи

 Дома / Производи

Наши производи се:
•    ЗАПТИВКИ
•    СЕМЕРИНЗИ
•    МАНЖЕТНИ
•    "O " прстени
•    ОДБОЈНИЦИ
•    СТАБИЛИЗАТОРИ
•    ТРАНСПОРТНИ ВАЛЧИЊА
•    ВЕНТИЛИ
•    АМОРТИЗЕРИ
•    МЕМБРАНИ            
     
 
И РАЗНИ ДРУГИ ДЕЛОВИ ПО ПОРАЧКА  И СЕКАКВА НАМЕНА ИЗРАБОТЕНИ ВО ПОВЕЌЕ ТЕХНИКИ:
•    ГУМА
•    ГУМА МЕТАЛ
•    ГУМА ПЛАСТИКА                     

И ОД СЕКАКВИ МАТЕРИЈАЛИ:
•    НБР
•    СБР
•    СИЛИКОН
•    ВИТОН
•    НЕОПРЕН
•    ПОЛИУРЕТАН
•    ПРЕХРАМБЕНА ГУМА                     


 И ВО РАЗЛИЧНИ БОИ:
•    ЦРНА
•    БЕЛА
•    ЦРВЕНА
•    ЗЕЛЕНА
•    ПЛАВА
•    ЖОЛТА              


И СЕТО ТОА ВКЛОПЕНО ВО ЕДНА ИСКУСНА ЕКИПА СО НАД 20 ГОДИШНО ИСКУСТВО ПРИДОНЕСУВА НАШАТА КОМПАНИЈА ДА ДАВА ГОЛЕМА ГАРАНЦИЈА  ЗА КВАЛИТЕТ И ДОЛГОТРАЈНА  СОРАБОТКА .

slika1

slika2

slika3

slika4

slika5

slika6

slika7